Kamagra Gold

Kamagra Zselé

 Kamagra zselé Kamagra zselé

A Kamagra zselé a Kamagra termékcsalád egyik legújabb eleme, a korábbi változatú elsõ féle Kamagra 100 mg potencia szer finomított módosulata. Leglényegesebb hatóanyaga a több pontján megváltoztatott Sildenafil, mint a Viagra potencia készítménynek. A Kamagra zselé jól kezeli az alkalmazók potenciazavarait továbbá villámsebesen segíti hozzá felhasználóit, hogy a szex kétségkívül boldoggá váljon.

 

A Kamagra zselé továbbá jóformán minden Kamagra készítmény a libidó gondokkal nem szenvedõk személyeknél is jelentõségteljes szexuális potenciafokozódást idéz elõadják, ezért megítélhetõ egy : elképzelhetõ szexuális tuning forrásnak is. Addikció azonfelül egyéb visszahúzó tényezõi nem jöhet elõadják a szer abbahagyása után sem még hosszú távú napi alkalmazása alkalmával sem. Ekképp a teljesen egészséges felhasználók körében már keresettebb is, mint akiknek potenciazavaruk van, de mind a két lehetõségre ideális többletet biztosít. A gél formátum miatt rekordidõ alatt szívódik fel a testben amellett nincs sok mellékhatása, emellett olcsó az elõállítása is.

Kamagra zselé ára, amellett Kamagra zselé másolatok

A Kamagra zselé eladási ára 1200 – 1 500 Ft közé saccolható , ami azon áll, hogy a fogyasztó melyik netes patikában veszi meg szeretett potencia termékét. Kamagra zselé kapható hivatalos internetes patikákból, ahol merevedési zavarokra gyártott gyógyszerek terjedelmes választéka lepi meg a vevõt, valamint titoktartó, kockázatmentes módon bír legális patikából származó portékákat megrendelni. Apróhirdetésekben továbbá más különbözõ utcai árusoktól szintén szerezhet meg a személy Kamagra zselé potencia gyógyszert, ámde megfigyelések szerint rendszerint értéktelen utánzatokat ajánlanak jelentõsen olcsóbb árakon.

Sõt a világhálón található patikák látványra épp olyanra tervezett nem hivatalosan értékesítõi internetes oldalak sokasága is drámaian elterjedt, akik olyan sarlatánok, amelyek visszaélnek vele, hogy a pénz befizetése után már nem képesek velük direkt kapcsolatba lépni, eszerint feltéve, hogy baj van a készítménnyel, abban az esetben nem tudnak mit reagálni a becsapott kliensek.

A Kamagra zselé tasakonkénti önköltségi ára 950 forintnak megfelelõ összeg. Minthogy hét tasak Kamagra zselé van egy dobozban, egy 7db-os doboz valóságos fogyasztói ára ennek tükrében kb. 8500-9000 forint, azaz, hogy ennél olcsóbban nem lehetne megkapni. Az ennél kecsegtetõbb árú termékek másolatok, mivel ha beleszámítjuk a szállításról díját valamint az értékesítõi saját profitját, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy pár száz forintért egyedül hamisítványhoz jutunk. A fogyasztóvédelem és a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület rátereli az emberek figyelmét, hogy a túl kecsegtetõbb árú Kamagra zselé gyógyszerkészítményeket lehetõleg hagyják ki, mert nincs kizárva, hogy veszedelmes másolatok.

Kamagra zselé használata

A Kamagra zselé fogyasztása szájon át történik, továbbá közösülés elõtt negyed óra már elég a hatás kiváltásához. Egy sereg alkalmazó a hímvesszõjére kenve próbálta használni nem sok sikerrel, eszerint úgy találtuk, hogy gondosan foglalkozunk a Kamagra zselé fogyasztásának ügyével.

A zacskót felvágva egy zselé állagú anyagot lelünk abban, amit bevéve, valamint a szájban tartva kell 30 másodpercig várakozni az okból, hogy a nyálkahártyán keresztül rövidebb idõbeli alatt továbbá kedvezõbben felszívódjon a gél állagú hatóanyag, majd lenyelni.

A másik variáció: a Kamagra zselé készítményt üdítõben feloldva meginni. Alkoholos termékekben nem ajánlatos a feloldása, miután potencia zavarokra készített szerek amellett alkoholos ital párosítása hatástalanságot idéz elõadják ugyanúgy, mint az energiaitalok, amellett a koffein fogyasztása során is.

A potencianövelõ gél nem alkalmazható nitrát tartalmú szív azonfelül értágító tablettákkal!

Kamagra zselé hatása

A Kamagra zselé hatása a személyek véleménye szerint gyors valamint alapos. A Kamagra zselé hatásossága a hatásosabb azonkívül gyorsabb vérátáramlás elvén alapszik a többi merevedési zavarokra gyártott készítményekhez hasonlóan. A falloszba pumpálódó erõsebb vérbõség teszi lehetõvé a maradandóbb merevedést, amely 4 órán át tart. Legjelentõsebb hatása 60 perc elteltével érezhetõ, azonban nélkülözhetetlen ismerni, hogy hatásának eléréséhez nemi hatás szükséges. A Kamagra zselé fogyasztásától számított jó negyedórán belül tapasztalható a hatása, amely kitörölhetetlen egyedülálló pillanatokkal ajándékozza meg a partnereket a szex során. A Kamagra zselé hatása várat magára zsírosabb ételek nagy mennyiségben való fogyasztásával, így 30-40 perccel késõbb lesz meg az eredménye. A hatása abban az esetben jön létre bizonyosan, hogyha a használó betartja a használati elõírásokat azonfelül a megfelelõ idõben fogyasztja a jó mennyiséget.

Kamagra zselé adagolása

A Kamagra zselé egy tasakjában 100 mg módosított Sildenafil alapanyagot foglal magában, mely egy koituszra elegendõ mennyiség. Az ennél csekélyebb adag már nem jó, miután a zselé alapanyagából nem tud annyi Sildenafil felszívódni, mint a tabletták esetében, ezzel szemben nyeresége, hogy sokkal gyorsabb.

A Kamagra zselé zacskóin írják, hogy ’single dose’, úgymond egyetlen egy adag. Naponta szedhetõ férfierõcsökkenés javító szerek között is kiállja a próbát; a 100 milligramm Kamagra zselé használata 24 óránként ismételhetõ. Elõször ezért is lett hét fajta ízben becsomagolva, és azzal a jelszóval reklámozták, hogy minden napra különbözõ ízû zselé.

Hogyha jobban belegondolunk máskülönben is kivihetetlen lenne, hogy egy zacskó felét (már hogyha tudjuk a folyós anyagnak mennyi a fele pontosan) eltegyük, minekutána az kifolyhat, baktérium kerül bele, illetve pont összeszárad.

Kamagra zselé mellékhatásai

A Kamagra zselé mellékhatásai csak néha keletkeznek, rendszerint a mérsékelt mellékhatású potencianövelõk közé tartozik. Ha mégis tapasztalható mellékhatás, az rendszerint kismértékû fejfájást, az arc kipirosodása, emésztési zavarokat, esetleg szédülést mutat.

A Kamagra zselé mellékhatásai osztályozhatóak arra alapozva, hogy milyen komolyak. Az alkalmazók általában nem érzékelnek semmilyen mellékhatást, csupán a pozitív hatásokról tesznek említést meg arról, mennyire elsõrendû tapasztalattal halmozta el e potencia szer.

Rendkívüli alkalmakkor a Kamagra zselé mellékhatásaként vérnyomás ingadozás azonkívül jelentõsebb fejfájás is megeshet, ami pl. a gépkocsivezetésnél kelthet nagyobb problémát. Minden szervezet máshogy reagál a medicinák, ekképp a Kamagra zselé szedésére is, ezért kívánatos kifürkészni, hogyan hat a használóra.

Kamagra zselé porciózása

A Kamagra zselét úgy csomagolták, hogy egy zacskóba 1 szexuális együttlétre megfelelõ dózis kerüljön. 100 milligramm Sildenafil hatóanyag lelhetõ fel a ’single dose’, illetõleg egyetlen adag jelzésû tasakban. A tasak feltépése után a Kamagra zselé veszíthet erejébõl, emiatt porciózása nem ajánlatos. A steril tárolási követelményeknek sem tesz eleget a megkezdett tasak, továbbá talán bacilusok is élõsködhetnek a nem csíramentes megkezdett zselés anyagon. A felhasználatlan Kamagra zselé megsemmisítésérõl felelõsek módon gondoskodjon azonfelül a környezetvédelmi elõírásoknak eleget téve járjon el.

Kamagra zselé típusai

A Kamagra zselé libidójavító gyártmányok elkészítésénél az elõállító fontolóra vette a további árufejlesztést és kibocsátásának dátumai szerinti sorrendben teremtette meg az ún. Vol – Volumeneket.

Megtalálható Vol 1, Vol 2 Vol 3 valamint Vol 4 jelzésû Kamagra zselé. A különbözõ ízesítésû merevedési zavarokra szánt gyógyszer étvágygerjesztõ döntési eshetõség, a gyors hatáskifejtés továbbá a színes ízvilág csak fokozza a figyelmet.

A következõ ízvariációkban érhetõ el Kamagra zselé Magyarországon:

Vol 1: vanília, banán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella;

Vol 2: mentol, rózsa esszencia, mangó, citrom, cseresznye, csoki, dinnye;

Vol 3: lichi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma;

Vol 4: méz, kóla, kókusz, õszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra zselé elõállítója

A Kamagra zselé elõállítója az Ajanta Pharma Ltd. globális gyógyszervállalat, amelynek székhelye Indiában van. Mumbaiból indult sikerútjára a Kamagra zselé, továbbá néhány év alatt igazolta, hogy az impotenciát sikeresen gyógyítja, és a nem beteg személyeknek, akiknek nincs semmiféle férfiasság hiányosságuk, azoknak is eredményes nemi libidó emelõ hatása van.

A Kamagra zselé megteremtésekor az Ajanta Pharma törekvése az volt, hogy összeállítson egy olyan potencia gyógyszerkészítményt, amely eredményességével segít a fogyasztók önbizalmának megerõsítésében, azonkívül a hirtelen ötlettõl vezérelt szexuális együttlétet jobban segíti, mint a tabletták lassabb felszívódása. A Kamagra zselé egy frissített variáció, ekképp sokkal sebesebben hat a szervezetben a hatóanyag, ezért korábban várható az eredménye is. Az Ajanta Pharma Limited nagyon odafigyelt a Kamagra zselé esztétikájának elkészítésére és a szer porciózhatóságára is – A Kamagra zselé 100 mg Sildenafil alapanyagot magában foglaló zselé állagú potencianövelõ készítmény, amely 28-féle ízben megvehetõek már szerte az egész világon.

Kamagra zselé elnevezései

A Kamagra zselé merevedési zavarokra gyártott készítmény több névvel jön elõadják magyar nyelvi szövegekben is. Eredeti angol hangzású márkaneve: Kamagra Oral Jelly: Kamagra szájon át fogyasztható zselé, amellyel magyar nyelven általában oly módon találkozunk, mint: Kamagra Zselé, zselés Kamagra, Kamagra gél, Kamagra Jelly, potencianövelõ zselé. A névváltozatok egyforma terméket takarnak, a fenti elnevezéssel található terméktájékoztatók az Ajanta Kamagra termékcsalád új tagjának, a Kamagra zselének a sajátosságait részletezik.

 

Kamagra zselé csomagolásaKamagra zselé csomagolása

A Kamagra zselé biztonságosan lezárt tasakokban kapható, amit mõanyaghegesztõvel zárnak légmentesen el a külsõj levegöõõl. Egy felbontatlan doboz 7 különféle ízesítésû Kamagra zselé zacskót rejt, amelyben egyenként egy lehetõségre elég 100 mg-nyi Sildenafil alapanyag található. Az együttvéve 28 fajta ízesítésben beszerezhetõ Kamagra zselé hamar megnyerte az ügyfelek szimpátiáját, minthogy nemcsak hatékony potencia készítmény, hanem jóízû is. A Kamagra zselé gyártójának, az Ajanta Pharmának kimondottan az volt a szándéka, hogy a vásárlók számára látványra is vonzóvá alakítsa gyártmányát. A tasakos kiszerelés a dózis megválasztását is megkönnyíti, minthogy egy adag, azaz single dose egy lehetõségre elég. Régen egyetlen csomagban 50 tasakot helyeztek el, mára a gyártó Ajanta Pharma vállalat felfogta azonban, hogy jóval hasznosabb, hogyha a használók egy heti Kamagra zselé szert rendelnek meg, ezért fejlõdött ki a One Week Pack, úgymond az egy hetes csomag, mely mint tudattuk hét más-más ízû zselés zacskót foglal magában.

Kamagra zselé rendelés

A Kamagra zselé vásárlás a világhálón mûködõ online gyógyszertáraknak a webáruházából hallatlanul könnyûszerrel, ám az itthoni gyógyszertárak áruválasztékában nem található meg a Kamagra termékcsoport egyik tagja sem, mert nincs hazánkban törzskönyvezve. A megrendelõ ûrlap kitöltésével a használó jelzi az adott netes gyógyszertárnak, hogy szeretne Kamagra zselé potencia gyógyszert beszerezni egy bizonyos mennyiségben. A megrendelést a használó adataival néhány perc alatt regisztrálják, a használó 1 2 napon belül megkaphatja az igényelt csomagját. A netes áruházak vigyáznak a titoktartásra és bizalmasan kezelik a vevõk adatait is. Kamagra zselé törzsvevõk kedvezményeket kapnak, amivel a gyógyszerkereskedéshez való hõségüket ajándékozzák meg.

Reklámok útján igényelt potencianövelõ zselé vásárlásánál a hirdetõk által megadott telefonszámon keresztül lehetséges érdeklõdni de maximum az derül ki, hogy hívják a kereskedést , semmi más. A szakértõk a szabályos, legálisan mûködõ világhálón található patikákat javasolják, amik rendelkeznek hivatalos céggel, gyógyszertári azonkívül elektronikus gyógyszer értékesítési engedélyekkel, továbbá pénz visszafizetési garanciát vállalnak a cikkeikre, úgy ahogy mi is.

Kamagra zselé kiszállítás formái

A postai hazaszállítást választók pár száz forinttal olcsóbb áron üthetik nyélbe a Kamagra zselé rendelést; körülbelül 1 500 2500 Ft-ba kerül a jelöletlen csomag kiszállítása. Egy futárcég szolgáltatása többe kerül, 2 000 5 000 Ft-ig terjed a szállítás ára, sürgõsségtõl függõen. A futárszolgálat viszont rugalmasabb, mint a posta valamint arra a helyre küldi a csomagot, ahova kéri a vevõ, nincs helyhez kötve.

Kamagra zselé nõknek

A Kamagra zselé nõknek elméletileg nem javasolt, mivel a potencianövelõ zselé nem hölgyek számára kifejlesztett szer. A megfigyelések azonban arra utalnak, hogy a hölgyek is örömmel próbára teszik a párjuk favorit potencianövelõit és a Kamagra Oral Jelly bevételétõl sem riadnak vissza. 100 milligrammnyi Kamagra zselé azonban meglehetõsen sok egyetlen lehetõségre, emiatt okvetlenül kevesebb mennyiség szükséges. Kamagra zselé nõknek használatra 25 mg-os dózisokban ajánlható inkább, bár a felmérések alapján csupáncsak szerényen emeli a nemi teljesítményt a nõi nemnél. A betegtájékoztató alapján 18 év felettiek azonfelül kizárólag férfiak használhatják.

Kamagra zselé erektilis diszfunkcióban nem érintett felhasználóknak is

A Kamagra zselé merevedési zavarban nem érintett egyéneknek szintén ajánlott, minthogy alkalmazásával jelentõségteljesen megemelhetõ a szexuális libidó. Fiatal és korosabb használók egyaránt beveszik a potencianövelõ zavarokra gyártott gyógyszert, hogy szeretõjüket megajándékozzák a legendás nemi intenzitással és igényesebbé tegyék az intim perceket. A potencianövelõ zselé teljesen egészséges felhasználóknak is kecsegtetõbb esély, merthogy a nem sok mellékhatással mûködõ potencianövelõ használatával önbizalmuk fokozódását érik el, amit a barátnõk is elismernek.

Kamagra zselé alkalmazási területei

A merevedési zavarokra gyártott szer eszköze lett a hétvégi mulatságoknak, amely helyeken a gyors és tüzes hatást várják el a potenciaemelõktõl. Már az egészséges, potenciazavar nélküli férfiak is bátran fogyasztják, ekképp kiterjed a gyógyszer felhasználási területe. Legfontosabb Kamagra zselé alkalmazási mozgásterek: legénybúcsúk, karácsonyi vagy egyéb ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalom növelése, kicsi fallosz méret idõnkénti növelése, fokozottabb nemi potencia elérése a társnál.

A Kamagra zselé gyakori fogyasztása nem alakít ki addikciót egyáltalán. Ifjak valamint öregek is nyugodtan fogyaszthatják a Kamagra termékcsalád egyik leghíresebb tagját. A potencianövelõ zselé néha elõforduló valamint rendszeres bevétele is tanácsolható, feltéve, hogy a felhasználó egészségügyi állapota kielégítõ.

Kamagra zselé hamisítványok

A Kamagra zselé utánzatok elõbukkanása a piacon erõsen rombolja az originális árucikkek értékérõl meghozott álláspontot. A Kamagra Jelly szenzációs merevedési zavarokra szánt gyógyszerkészítmény, melyrõl személyek milliói nyilatkoztak dicsérettel, ez okból keserves, hogy az egyre több értéktelen bóvli megkérdõ jelezi a termék hatását. A lemásolt Kamagra zselé szerekben nincsenek benne az Ajanta Pharma Limited Kamagra zselé teljesítményfokozójának összetevõi, ennek következtében nem rendkívüli, hogyha eredményükben is csalódnunk kell. A leglényegesebb hamisítványok Kínából erednek, amely helyen hallatlan olcsón bírják létrehozni és lecsomagolni e gyógyszert, csak hatóanyag híján.

Kamagra zselé másolatok hazánkban is elõkerültek, ami súlyos rizikót jelent a magyar férfiakra, mert e hamisítványok veszedelmessé válhatnak az egészségre. A világhálón nagyszámú ismertetõbõl irányítja a figyelmet a Kamagra zselé potencianövelõk eredetiséget igazoló árujegyeire; a hologramos zár azonkívül a tételszám megfigyelésével ki lehet védeni, hogy a szert megrendelõ használó kalandorok áldozatává váljon. A gyanús kilétû kereskedõk általi Kamagra Jelly potencia termék forgalmazása sajnos, jelentõsebb problémát okoz a fogyasztói társadalomban.

Kamagra zselé veszélye

A Kamagra zselé potencia szertõl legtöbbször a villámgyorsan megvalósuló hatását szeretnék megtapasztalni. A Kamagra zselé az egész világon a leggyorsabban ható férfierõemelõje készítmény, amelyet e pillanatban még egy gyógyszergyártónak sem állt módjában felülmúlnia. Az Ajanta elérte a zselés Kamagra összeállításával, hogy csekély mellékhatást okozó potencia szer keletkezzen.

A Kamagra zselé megbízható potencia szer, melynek alkalmazásával helyreállítható a partnerek szexuális élete. Azonban a Kamagra zselé kockázata abban rejtõzhetnek, hogy tilos párhuzamosan használni nitrát tartalmú szívgyógyszerekkel, mert súlyos gond jelentkezhet.

Kamagra zselé veszélyei más gyógyszerrel való együttes szedés esetén

Kamagra zselé nitrát tartalmú orvosságokkal együttesen csak határozott szakorvosi megfigyelés során alkalmazható. A nitrát-monoxidot tartalmazó szerek legtöbbje szívgyógyszer és mint ilyen kihatással van a vérkeringésre, ahogyan történhet Kamagra zselé szedésekor is. Nitrát-származékok azonfelül Kamagra zselé együttes szedése káros, kívánatos orvos véleményének megismerése a fogyasztását megelõzõen. Vízhajtókkal, béta blokkolókkal, azonkívül erõsebb vérnyomáscsökkentõkkel sem ajánlott szedni.

Kamagra zselé tárolása

A Kamagra zselé tárolásánál azok a szempontok lényegbeliek, amik egyéb szer tárolásánál is. Az orvosság száraz, nedvességtõl óvott helyen tartható, védve a gyerekektõl. Az erõsebb fényhatások mindenképpen mellõzendõk, az ajánlott tárolási hõfoka 15-30 C. Nulla fok alatt megfagy, valamint elveszíti hatásosságát, ezért a hideg hónapokban ügyelni kell a szállítására.

Kamagra zselé fórum

Netes fórumokon találkoznak a Kamagra zselé törzsvásárlók és azok a vásárlók, akik a megszerzését mérlegelik, de bizonytalanok a vásárlás helyét illetõen. A Kamagra zselé fórumokon a felhasználók, megvilágítják a potencianövelõ gyógyszerkészítménnyel kapcsolatos vélekedésüket amellett elbeszélik saját élményeiket a használatával kapcsolatban. Sokszor kiderült, hogy a potencia szert használók más különbözõ teljesítménynövelõ szerek tesztelése után érkeznek el a Kamagra zselé fogyasztásáig, amelynek hatásával azonban teljesen elégedettek.

És minden esetben van nálam Kamagra Oral Jelly Ez szintén 100 milligramm hatóanyagú, ámde zselés állagban, ezért a hatás fogyasztás után 5-10 perc. ha nem tudom a fél, egy órát kivárni

Kamagra zselé garanciaKamagra zselé garancia

A vásárló a netes gyógyszertárak webshopjaitól juthat biztosítékhoz a potencianövelõ. Garanciaadásnál az egyéneknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ha a Kamagra zselé alkalmazásánál a betegtájékoztatóban található rendelkezéseknek megfelelõen járnak el és elégedetlenek a gyógyszerrel, visszaadják a portéka fogyasztói árát. Cseregaranciát is módjukban áll kérni, ebben az esetben egy másféle potencianövelõ termék tesztelésére van lehetõségük az ügyfeleknek.

Webes lapunkon a kamagra zselé- ről olvashat, valamint a kamagra zselé- ről, még a kamagra vásárlás oldalon talál információkat. Kamagra rendelés oldalon a kamagra zselé olcsón, beszerezhető!