Kamagra Gold

Kamagra Jelly 100mg

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Jelly potencianövelõ szerrõl általánosságbanKamagra Jelly potencianövelõ szerrõl általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciajavító termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már sokkal többen szedik erekciós probléma nélküli emberek is, mivel akárkinekjavasolt, aki nem használ nitrátot tartalmazó tablettát. Hasonlóképpen más potencianövelõ gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és hallatlan sebességgel ér el eredményt. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegkeresettebb potencianövelõ terméke.

 

Kamagra Jelly elõnyei:

– hihetetlen sebességû felszívódás és hatás

– Merevedési zavarbanszenvedõ és nem érintett férfiaknak is egyaránt javallott

– Rendszeres napi alkalmazás után lévõ abbahagyáskor sem alakul ki merevedési zavar

– Kellemes fogyasztás, belekeverhetõ üdítõbee

– Minden napra különbözõ íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetõen (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és legszebb külsõj kinézetû) termékére. A zselés potenciafokozó valóban forradalmi, rosszabb esetben egészségre is káros silány minõségûek utánzat

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben kapható, a csomag 7 különbözõ ízesítésû zselét tartalmaz. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettõl mérsékeltebb áron megvehetõek gyógyszer gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. A pár száz forintosgyógyszerek nagy valószínûsége szerint olcsó hamisítványok gyenge minõséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye alapján a az elõállítása zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobb tételek esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhetõ. Az ennél kedvezõbb] áron kínált készítmények valószínûleg utánzatok, és károsak.

 

Kamagra Jelly külsõj jellemzõeki

Kamagra Jellytasakos kiszerelésben kapható potenciafokozó készítmény. Mivel zselé, gyorsabban szívódik fel a szervezetben, ezért hihetetlenül hamar tudja kifejteni hatását. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idõbeli. A hét különbözõ ízesítésû tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésû Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, mert egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem engedi, hogy látható nyomok nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése ,Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó készítményt okosan és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és nagyon gyorsan megugrottak az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg hallatlanul népszerûvé vált nem csak potenciafokozó hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbõségnek köszönhetõen méretnövekedés miatt, amely természetesen csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. Kamagra Jelly megjelenése óta nagy fejlõdést mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották apiacra kerülés dátuma szerint.

Így jött létre a ,Vol 1, Vol 2, Vol 3, Vol 4. Minden Vol más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, õszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazójaKamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója az indiai székhelyû Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az elsõ cég, amely felfedezte a potenciaerõsítõ Kínában készítmények zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek keresték a számukra megfelelõ potencianövelõ gyógyszert mind minõségben, mind árban, amely a legrövidebb idõbeli alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhetõ, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legdesignosabb és a világon a legnépszerûbb potenciajavító készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évben elõrukkol valami újdonsággal, amelyet a fogyasztók igen szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétûbb.

 

Kamagra jelly 100mg nõknekk

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért nõket elvileg nem használhatják. Nõknek esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a nõi szervezetre. Ettõl függetlenül a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a hölgyek is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelõ szer elõnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiaknál; a felmérések szerint minden második nõnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egyszeri adag, a hölgyeknek csökkenteni kell az adagolást. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem szedi a készítményt nõhet mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot weben lehet megrendelni, ahol az webes patikák online áruházai teszik lehetõvé a vásárlást. A megrendelõ 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függõen, hol lakik megrendelõ és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a diszkréciót az esetleges kérdezõsködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az ûrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet leginkább elõreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem meglepõ módon a az emberek nagyrésze szeret információkat gyûjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelõzõen. Meg akarja tudni, mennyi az igényeinek megfelelõ dózis, van úgy, hogy más termék iránt is kérdezõsködik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetrõl lehet megkapni a legtöbb információt a termékrõl és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetõségeiben, hisz „tapasztaltabb potencianövelõ alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly szerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet szert tenni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevû szerrõl. Szeretném, ha valaki õszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minõségellenõrzéseken, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevû Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétõl, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy látta mâr. A Kamagra elõsegítik a libidót is, nem csak a merevedést.Ezértbeszerzés elõtt ajánlatos tájékozódni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolásaKamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitõl. Nedvességtõl és az erõsebb fénytõl óvni kell és amennyiben lehetséges, gyári csomagolásban ajánlott tárolni. A higiénikus szempontok figyelembevételével tiszta körülmények között kell gyermekektõl elzárva tárolni maximum 30 C’-on. A dobozon feltüntetett szavatossági időre oda kell figyelni, a a lejárati idő eltelte után felhasználása nem ajánlott.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciajavító készítményét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

Kamagra Jelly- ről olvashat az oldalon teljes információt. A kamagra Jelly mellett a kamagra rendelés menü alatt megrendelhető a Kamagra Jelly 100mg! Kamagra Jelly elérhető kedvező áron!